Facebook pejuang tokgajah46

Ahad, Mei 19, 2013

Tersesat di hujung jalan, marilah kite kembali ke pangkal jalan..................

Tok dah memang menjangke Pakatan Rakyat akan tidak berjaye menumbangkan kerajaan Barsian Nasional. Walaupun kerusi parlimen nampak nye sedikit berkurangan, tetapi kedudukan BN masih lagi kukuh. Tok bangge kerane kekuatan BN ni berdasarkan kepade kekuatan dari sokongan melayu/islam terhadap UMNO.

Orang melayu/islam sedar bahawe hanye UMNO sahaje satu2 nye parti yang benar2 boleh membele nasib orang melayu/islam. Kite tidak boleh nafikan tentang kemajuan negare dan rakyat nye di bawah pemerintahan BN. Orang melayu/islam sedar bahawe sokongan DAP dan PKR terhadap PAS tidak ikhlas samesekali.

Kesedaran orang melayu/islam tentang niat serong DAP dan PKR inilah yang membuat BN masih berdiri teguh selepas PRU13. Ternyate propagande jahat dari PKR dan DAP tidak mampu memecahkan benteng sokongan melayu/islam terhadap BN.

Tok nak ingatkan, kekuatan Pakatan Rakyat sudah sampai tetahap maksime nye, dan sebanyak itu lah sahaje bilangan kerusi parlimen dan DUN yang mereke boleh perolehi. Jike di peratikan pade pencapaian PAS ianye telah membukti kan semakin ramai melayu/islam meninggalkan parti itu. Kini kekuatan PAS hanye bergantung dari belas ehsan cine DAP dan PKR sahaje.

Walau ape pun, UMNO akan terus mendapat sokongan padu dari kaum melayu/islam. Bodoh sesangat kalau melayu/islam menyokong PAS dan menggaraf belas ehsan dari kaum kafir DAP dan PKR. Kepade kaum melayu/islam yang terdiri dari ahli2 dan penyokong2 PAS dan PKR sedarlah diri, tinggalkan PAS dan marilah kite same2 mengkuhkan dan memperkasekan UMNO parti keramat melayu/islam.