Facebook Atuk Banjar Masin

Jumaat, Jun 08, 2018

Najib akan buka pejabat sendiri

Rahimah Abdullah,
Astro Awani | Jun 07, 2018 18:35 MYT
   
NAJIB: "Selain itu, saya juga dalam proses untuk membuka satu pejabat untuk menjalankan urusan peribadi serta memudahkan mereka yang ingin bertemu saya." - Gambar fail

KUALA LUMPUR: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan membuka sebuah pejabat untuk urusan peribadi dan kemudahan untuk mereka yang mahu bertemu dengan Ahli Parlimen Pekan itu.

Ketika ini katanya, beliau mahu meluangkan masa beribadat dan mengambil keberkatan bulan Ramadan.

"Saya juga banyak menerima kunjungan pemimpin dan ahli UMNO dari seluruh negara, penyokong dan sahabat, yang menziarahi saya di rumah untuk bertanyakan khabar, memberi sokongan dan minta pandangan tentang kedudukan semasa. Boleh dikatakan tak putus-putus mereka yang datang ke rumah, terima kasih.

"Selain itu, saya juga dalam proses untuk membuka satu pejabat untuk menjalankan urusan peribadi serta memudahkan mereka yang ingin bertemu saya," katanya dalam entri terbaharunya di laman sosial Facebooknya hari ini.

Bekas Pengerusi Barisan Nasional itu juga mahu meluangkan lebih banyak masa bersama keluarga.

"Waktu sekarang ini adalah masa yang cukup bernilai untuk saya bersama keluarga, terutamanya anak-anak dan cucu saya kerana saya terlalu sibuk dengan urusan negara selama ini.

"Dari segi kebajikan, saya akan terus menyampaikan bantuan zakat kepada kumpulan asnaf, walaupun lebih bersederhana berbanding dahulu apabila ada banyak sumbangan daripada agensi-agensi Kerajaan. Saya dan keluarga akan menyambut Hari Raya di Pekan,' ujarnya lagi.

Beliau dalam pada itu menyeru ahli UMNO meneruskan perjuangan parti.

"Sebagai Presiden UMNO dan Pengerusi BN saya bertanggungjawab atas kekalahan kita dalam Pilihan Raya Umum ke-14.

Oleh itu, ahli UMNO hendaklah kuatkan semangat, perkukuhkan ketahanan diri untuk terus menyuburkan dan memulihkan UMNO. Ini kerana UMNO telah banyak berjasa dan sinonim dengan pelbagai kejayaan negara kita," tambahnya.

Najib berkata, beliau akan terus memimpin UMNO Pekan dan menawarkan diri untuk mempertahankan jawatan sebagai Ketua Bahagian UMNO Pekan.

3 ulasan:

 1. FUYOO DAP MENANG DENGAN MAJORITY
  INGAT BN TAK BERTANDING DI SINI
  YANG TURN OUT PUN RENDAH SEKALI
  BUKAN UKURAN PH MENANG KALI INI

  KIKIKIKIKI...Anwar mme seorang banduan penjubo

  BalasPadam
 2. bazar ramadhan dulu paling meriah di Malaysia sekarang paling sunyi..

  Mohon boss ku buat lawatan dan ziarah di bazar bazar ramadhan terutama di Bazar Kg Baru (tempat kesukaan atok fitnah) Bazar di Johor di Pasar Rabu Kedah ,Langkawi dan tempat strategik yg lain yang sesuai... Mohon juga Bossku buat lawatan di Bazar Darataran Merdeka yang sudah berpindah dari Jalan TAR dan Masjid India KL dengar khabar tempat baru Dataran tiada samubutan lansung di sana. Jalan TAR dan Masjid India sudah tiada sambutan disebabkan laluan awan di sekat dan parking kereta pun sudah tiada lagi. Kawasan masjid india seperti padang jarak padang tekukur sekarang....!!


  Mohon atur dan segrakan lawatan Bossku di tempat strategik sempana Ramadhan ini...

  mohon VIRALKAN...!!  dan yang ini tragedi malang umat islam jalan TAR dan Masjid India

  Ada suatu agenda bila parking kereta ditutup di sekitar jalan masjid india yg mana 99% di Jln Masjid India beragama Islam (Melayu mamak indon acheh dll) untuk melingkupkan perniagaan mereka. Bila parking kereta ditutup macamana orang ramai nak singgah dan beli secara pukal..?? Bila peniaga rugi senang puak sepet ni masuk dan kuasai kawasan strategik ini...Kenapa Petaling Street Jalan Alor dan Bukit Bintang tak buat sekali...???


  mohon VIRAL kan...!!

  BalasPadam
 3. Bukalah pejabat sebelum ajal menjemput buat tambahan bekalan amalan di sana nanti!

  BalasPadam

, , , ,