Facebook pejuang tokgajah46

Isnin, Januari 21, 2013

PAS parti Islam???
PAS semakin runtuh kerana bersengkokol dengan DAP. Siapa tidak kenal DAP? Parti cina kafir yang sememang nya anti melayu/Islam. Oleh kerana terlalu terdesak maka PAS merelakan diri nya di liwat oleh DAP. Hasil nya hari ini PAS telah di idapi aids yang sukar di ubati. PAS cuma tunggu saat ajal nya akan tiba.

Perjuangan PAS hari ini se mata2 untuk meruntuhkan kerajaan melayu/Islam yang di terajui oleh UMNO. Kesedaran melayu/Islam telah membantut kan cita2 dan niat jahat PAS itu. Hari ini PAS bukan lagi menjadi parti cabaran bagi UMNO. PAS sudah menjadi singa tua yang hilang taring, yang tinggal cuma ngauman nya sahaja.

Kesedaran kaum melayu/Islam terhadap niat jahat PAS tidak boleh di bendung lagi, isu kalimah Allah yang di bangkitkan oleh Lim Guan Eng telah membukti kan perangai yang sebenar pemimpin2 PAS. Segala dakyah dan fitnah yang mereka lempar tidak mampun lagi mempengaruhi melayu. Walaupun PAS mendapat sedikit sokongan dari kaum cina dan india tetapi ianya tidak cukup kuat untuk berhadapan dengan tentangan dari kaum melayu.

Kini sikap dolak daleh pemimpin2 PAS berkenaan isu kalimah Allah telah mendatangkan bale bencane kepade parti itu. Kaum kristian sudah hilang kepercayaan nye terhadap PAS. Kaum melayu/Islam bertambah marah dengan sikap PAS yang pade mule nye bersetuju kaum kafir mengune pakai kalimah Allah dalam bible versi bahasa melayu.

Kalau PAS mengata UMNO parti kafir, hari ini PAS juga sudah jadi parti kafir. Parti kafir PAS ini lebih buruk dari UMNO yang di katakan buruk oleh PAS.