Facebook pejuang tokgajah46

Rabu, Februari 15, 2012

Bloggers2 PR menyalak bukit


Agak dah lame juge Tok tak jenguk blog, bukan nye ape2 cuma Tok ada kerja di luar daerah. Lagi pun Tok yakin sangat tentang kehebatan bloggers yang sokong kerajaan. Mereka ni siang malam tak henti2 dan tak jemu2 membantu menyokong kerajaan BN.

Tok yakin kita tidak ada hadapi apa2 masalah untuk menang dalam PRU13 nanti. Tok lihat semua rakyat yang bijak sedar tentang kebaik kan dan kehebatan kerajaan BN yang memerintah negara. Rakyat yang bijak boleh menilai dan membandingkan pro dan kontra dalam pemerintahan negeri2 yang di kuasai oleh PR dan BN.

Pakatan Rakyat sudah hampir berkecai di buat oleh Dato Dr Hasan Ali. Segala pekung PAS, PKR dan DAP sedang mula di dedahkan oleh beliau. PR sudah tergamam dan terduduk. Boleh di katakan hampir semua penyokong2 'atas pagar' sudah hilang kepercayaan nya terhadap PR.

PAS sudah hilang perjuangan Islam nya, PKR hidup tanpa pendirian tetap, tidak pernah berterus terang menyokong perjuangan Islam PAS, sebalik nya PKR lebih suka menyokong Israel. DAP sudah sememang nya semua tahu bahawa parti itu anti Islam dan melayu.

PR tidak mampu lagi membohongi kaum melayu. Segala keburukan dan niat jahat mereka sudah nyata terserlah pada pandangan mata rakyat jelata. Sebutkan apa ada jasa2 PAS, PKR atau DAP terhadap agama, bangsa dan negara. Jasa2 PR hanya memecah belahkan kaum melayu/Islam sahaja. Melayu/Islam pasti kembali bersatu jika PR di hapuskan.

Kaum melayu/Islam tidak rugi apa2 jika PR di hapuskan, sebalik nya kedudukan melayu/Islam akan semakin bertambah mulia.