Facebook pejuang tokgajah46

Ahad, Oktober 06, 2013

N20 DUN Sungai Limau kembali ketangan UMNO.

Tok yakin PRK DUN Sungai Limau yang akan di adekan pade 4 Nov 2013 ni pasti akan memehak kepade UMNO. Pade pandangan Tok kini PAS sedang berade di tahap kejatuhan nye. Walaupun PAS nampak semakin mendapat sokongan dari kaum kafir tapi malang nye PAS juge telah semakin di tinggalkan oleh kaum melayu/islam.

Umum mengetahui sebab2 mengape kaum kafir tibe2 menyokong PAS, di sini Tok tak perlu berikan ulasan panjang berkenean sokongan kafir terhadap PAS. Orang melayu/islam yang berfikiran waras sahaje yang dapat memahami mi nye dengan mudah.

PAS sudah berubah secare total selepas mendapat 'sokongan yang tidak ikhlas' dari kaum kafir. Perjuangan islam dalam PAS sudah bertukar arah - PAS sudah tinggalkan perjuangan islam nye. Kini PAS ber mati2an memperjuangkan supaye kalimah Allah boleh di gune pakai oleh kaum yang beragame kristian.

Negare Islam dan Hukum Hudud yang di laung2 kan oleh pemimpin2 PAS satu ketike dahulu kini sudah tidak kedengaran lagi. Semue pemimpin2 PAS tidak berani lagi melaungkan perkataan Negare Islam dan Hudud. Orang melayu/islam sedar tentang perkare ni, inilah sebab utame mereke sudah hilang kepercayean nye terhadap PAS.

Sebenarnye PAS juge sudah tiade modal lagi untuk menghentam UMNO pade PRK N20 DUN Sungai Limau nanti. Rakyat sudah terase hidup selese aman dan makmur di bawah pemerintahan kerajaan Barisan Nasional yang di terajui oleh UMNO.