Facebook pejuang tokgajah46

Isnin, Jun 28, 2010

UMNO kuat dan tetap di sokong oleh Melayu.

Pejuangan UMNO selama 64 tahun telah banyak membantu pembangunan orang melayu. UMNO adalah parti yang telah ternyata benar2 membela nasib kaum melayu. Jika sekiranya bukan UMNO yang menerajui pemerintahan negara sudah pasti melayu hidup merempat.

Sebagai contoh, rancangan tahan FELDA telah berjaya mengekealkan dan menambah harta kekayaan kaum melayu. Tidak perlu di sebutkan lagi berbagai2 rancangan yang telah di ujudkan oleh UMNO untuk memanjukan ekonomi kaum melayu. Hanya orang melayu otak mereng sahaja yang sanggup menafikan usaha2 yang telah dibuat oleh UMNO bagi kaum melayu.

Sebenar nya sokongan kaum melayu terhadap UMNO masih kuat dan utuh tidak pernah luntur. Kejutan yang berlaku pada PRU12 cuma disebab kan busuk hati kaum bukan melayu yang berpaling tadah. Kaum ini sudah berjaya hidup mewah senang lelang di bawah pemerintahan UMNO, akhir nya mereka belut kerana se mata2 inginkan kuasa memerintah pula.

Kaum melayu harus sedar bahawa kejujuran kaum kafir ini terhadap Islam sangat di ragukan. Setelah mereka berjaya menguasai ekonomi sekarang mereka mahu menguasai politik pula. Melayu yang sanggup menyokong kaum kafir ini sebenar nya pengkhianat agama, bangsa dan negara.

Kita harus segera sedar bahawa kuasa politik melayu sudah terhakis. Jika melayu terus menerus menyokong dan membantu kaum kafir ini tidak mustahil kuasa politik melayu akan hilang buat selama2 nya. Melayu mesti bersatu mengukuhkan kekuatan kuasa politik nya sehingga bangsa kafir ini perlu tunduk dan mengikut kehendak pemerintahan kita.