Facebook pejuang tokgajah46

Rabu, Januari 14, 2009

Santapan minda II

Tuesday, January 13, 2009

KARPAL SUDAH SEMBUH DARI BERKHATANPETANG TADI KARPAL DAH PERGI BERSIAR SIAR DI PAYAR PAYANG MEMILIH KAIN PELIKAT..DIA TAK PILIH KAIN PELIKAT GAJAH DUDUK..TAPI KAIN YANG LEBIH LEMBUT DAN DIIMPORT KHAS DARI BUKIT SELAMBAU...PILIHLAH LAGI PAKATAN RAKYAT. ESOK PENGUNDI PENGUNDI PAKATAN RAKYAT AKAN DAPAT KAIN PELIKAT PERCUMA. JANGAN KE MANA-MANA TUNGGU DI RUMAH, KAIN PELIKAT AKAN DATANG.
PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU.

ANWAR BAPOK LEBONG

JIKA TERASA NAK LUDAH..SIMPAN...JIKA BANGUN PAGI JANGAN BERUS GIGI..SIMPAN..SEMUANYA PERLU DISALURKAN KE TABUNG KAHAK ANWAR. LUDAHLAH SEPUASNYA. PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU.


PERKAHWINAN CAMPUR PAKATAN RAKYAT

DAP KAHWIN DENGAN PAS. PKR KAHWIN DENGAN PAS DAN DAP SEKALIGUS. DAP CERAIKAN PAS. PAS GILA TALAK NAK JUGA KAT DAP. DAP CERAI...PAS NAK JUGAK...AKHIRNYA ANAK BERANAK KACAU BILAU...SIAPA BAPA SIAPA EMAK..SEMUA SUDAH PENING..PAKATAN RAKYAT PARTI HARAM..SEBAB TU LAH DIA TIDAK ADA LOGO..PAKAT PAKAT LAH LAGI..KAHWIN PUN CARA HARAM..PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU

PAKATAN RAKYAT ADALAH HAMAS

PAS KLUK KLEK DAP KLUK KLEK..PKR KLAK KLAK...KLIK KLIK KLAK KLAK. PRINT DAN EDAR DI KUALA GANU..

PAS KLUK KLEK

PAS KLUK KLEK...KLUK KLAK..KLUK KLIK...KLAK KLAK...PAS KLUK..DAP KLIK..PKR KLEK...KLEK KUNG KUNG..KLIK KLAK..KLAK KLAK..KLIK KLIK.. PENING AMBE..TAK MBOH LAH. PRINT DAN EDAR DI KUALA GANU..

dipetik dari: MASTER DEDAH