Facebook pejuang tokgajah46

Isnin, Ogos 18, 2014

Sekali lagi Tok kene puji PAS.........


Walau pun Tok bukan penyokong PAS dari dulu, kini dan se lame2 nye, tapi Tok sekali sekale terpakse kene puji jige sikap bijak yang di tunjukkan oleh pemimpin2 PAS.

Kali ni Tok peratikan care bijak pemimpin2 PAS ni bermain politik, mule2 die tunjuk bijak dengan menyokong MB Datuk Khalid dan menolak YB Datuk Seri Wan Azizah. Malang nye, sokongan PAS terhadap Datuk Khalid pendek umor. PAS terpakse ketepikan keputusan nye menyokong Datuk Khalid kerane menerime amaran keras dari DAP.

Rupe2 nye takut juge PAS same itu DAP! Kesian Datuk Khalid. "Ku sangke panas sampai ke petang, rupenye hijan di tengah hari."

'Kembang jubo' Anwar! Ape tidak nye, dah berjaye mendapat restu PAS. Tapi, macam Tok dah kate tadi, PAS ni sememang nye bijak orang nye. Ape idak nye, die antou due name calun - Wan Azizah dan Azmin!

Tok rase terkuncup kembali jubo Anwar apebile PAS mencadangkan juge YB Azmin. Tok rase setakat ni cukup le beri komen, nanti takut ade pule yang akan marah2 kan Tok.

Walau bagaimane pun mari lah kite same2 tunggu di atas kebijaksanean Baginda Sultan untuk memilih siape yang baginda berkenan..........