Facebook pejuang tokgajah46

Ahad, November 18, 2012

Cina yang masih menyokong BN@UMNO lebih ramai dari melayu/Islam yang menyokong PAS.


Semenjak kebelakang ni Tok peratikan pemimpin2 dan penyokong2 Pakatan Rakyat terlalu berbangga sangat dengan jumlah keramaian dalam setiap kali mengadakan perhimpinan. Sebeno nye keramaian dalam sesuatu perhimpunan tu tidak ber erti parti itu kuat.

Tok tau sangat memang dah ramai penyokong PAS meningalkan perjuangan nye dengan secara senyap2. Kumpulan ni memang tidak pernah istihar keluar parti se cara ber ramai2. Kumpulan ni terdiri dari penyokong2 yang telah sedar tentang perjuangan palsu PAS.

Mereke sedar PAS tidak lagi berjuang untuk membangunkan negara Islam, sebalik nye PAS hanya berjuang untuk menumbangkan UMNO sahaja. Perbuatan paling jahat yang di lakukan oleh PAS ialah memusuhi umat Islam yang berada dalam UMNO.

PAS menganggap cina kafir DAP tu lebih mulia dari kaum muslim dalam UMNO. Perkare ni telah banyak memberi kesedaran kepada orang2 Islam tentang buruk nye perilaku PAS. Sanggup ber musuh2 han sesame Islam dan sanggup pule bersahabat dengan kafi demi kepentingan politik.

Pada pandangan PAS, UMNO sudah lumpuh kerana tidak lagi mendapat sokongan dari kaum kafir. Ini cume andaian PAS sahaja, sebenar nye masih ramai lagi kaum kafir yang menyokong UMNO@BN. Ianye lebih ramai dari orang melayu/Islam yang menyokong PAS.

Tok amat yakin bahawa UMNO@BN tidak akan menghadapi ape2 kesukaran dalam menghadapi PRU13 akan datang ni.