Facebook pejuang tokgajah46

Isnin, Oktober 15, 2012

PAS harus segera membersihkan diri nye....................


Pada pendapatan Tok, image PAS semakin buruk apabila bersengkokol dengan DAP dan PKR. Suatu mase dulu2 PAS pernah berkate bahawe UMNO tu kafir kerana berkongsi kuasa dengan MCA dan MIC. PAS berkate demikian mungkin kerana MCA dan MIC tu di anggotai oleh orang kafir.

Sekarang macam mane pule bila tibe2 PAS bersengkokol dengan DAP? Bukan kah DAP tu sebuah parti kafir yang menentang perjuangan hudud dan negara Islam PAS? Dengan secara tak langsung PAS sudah mengafirkan diri nye sendiri. Tok tahu memang ramai ahli2 dan penyokong2 PAS yang sangat tidak bersetuju PAS bersengkokol dengan DAP dan PKR.

Bukan aje gulungan ahli2 dan pemimpin2 PAS yang tidak suke DAP dan PKR, malahan terdapat ramai juge pemimpin2 atasanye yang menentang persengkokolan PAS dengan DAP dan PKR. Tetapi ape kan daye semua mereka nye tidak berani bersuara.

Sebenar nye PAS memperolehi lebih kerusi pada PRU12 yang lepas bukan nye hasil dari pertambahan sokongan kaum melayu/Islam, tetapi ianye se mate2 dari sokongan kaum cina dari DAP dan PKR. Sokongan kaum melayu/Islam terhadap PAS sebenar nye sudah merosot setelah bersengkokol dengan DAP.

Jika PAS masih mahu kan sokongan melayu/Islam, PAS harus membersihkan diri nye dengan segera. Cara nye mudah aje, tinggalkan DAP dan PKR keluar dari Pakatan Rakyat.