Facebook pejuang tokgajah46

Sabtu, September 20, 2014

...kunun cerite nye, skim 'cepat kaye' ni dah kantoi..........

 Ni cume secebit cerite yang berkaitan dengan e-share yang atuk terjumpe dalam FB. Tujuan atuk upload kan semule cerite bukan nye ade ape2 tujuan untuk mengkeji hine barang sesiape pun, cume atuk ingatkan kepade yang berminat tapi kekurangan duit.

Bagi yang banyak duit tu tak payah le atuk beri ingatan, suke hati kome le,......

Yang menyedihkan atuk, kunun cerite nye skim e-share ni dah 'kantoi' laman web nye dah di 'matikan'. Sekarang ni para pelabor nye sedang menanggung kegelisahan dan gundah gulana me nunggu2 bile kan skim ni akan hidup semule.

Atuk haraf dan berdoa agar semuenye selamat dan berjalan lancar semule, bersabarlah pare pelabor sekelian....... dah sanggup menebang, make sanggup pule lah memikul nye......


Perlaburan Rm300 mungkin tak membawa erti pada kamu. Tapi besar nilainya pada depa yg memerlukan, yg mengharap pulangan. So fuck u scammer agents. Pi ambik pisau dapur, tikam diri lu sendiri. (Tak kesian ke dengan makcik-makcik kampung yg korang kelepet nih?)