Facebook pejuang tokgajah46

Ahad, Jun 23, 2013

Mendidih darah Tok terlihat gambar ni ..................

Kalu Tok nak katekan orang ni biadap dan kurang ajar Tok rase memang pun patut. Tapi sebalik nye kite tak boleh marahkan si tue kutuk ni 100%, sebab nye die nye cume ter ikut2 aje dengan kumulan2 haramjadah tu aje. Seperkare lagi pade pendapatan Tok si tue ni memang nye tergulung dari manusie ber IQ rendah - below '0'.
Yang buat Tok terase pelik ialah tentang kumpulan yang terase seronok dan teruje dari perbuatan si tue 'gile' tu. Paling malang jike yang turut same teruje tu orang melayu, mereke harus sedar perbuatan itu sebenar nye telah menghine kan se orang pemimpin melayu.

Tok rase, kalau ianye berlaku di India, sudah pasti akan berlaku rusuhan dan pembunuhan di antare kasta. Contoh nye kalau kasta yang paling rendah berkelakuan sedemikian rupe sudah pasti ianye akan di bunuh oleh kumpulan yang berkasta lebih tinggi.

Tok sanjung tinggi tentang sokongan kaum India terhadap BN pade PRU13 yang baru lepas tadi. Mereke sedar dan insaf bahawe pemimpin2 Malaysia adelah yang terbaik bagi mereke. Tapi malang nye masih lagi ade segelintir yang tidak sedarkan diri dan terus mengutuk kerajaan.

Di bawah ni Tok sertekan satu klip VDO untuk tontonan kite bersame......................