Facebook pejuang tokgajah46

Isnin, April 15, 2013

Haji Hadi Awang buat lawak lagi ................???

Mustafa has knee problem, no way he is man in sex video - Hadi


KOTA SAMARAHAN-- PAS president Datuk Seri Abdul Hadi Awang insisted that Mustafa Ali was not involved in the sex video recording spread in the internet.
He said he did not believe the PAS secretary-general was capable of doing the video act because for the past few years, Mustafa Ali performed his prayers while sitting down.
"Those who made the recording were not aware that for the past few years Mustafa Ali performed his prayers while sitting on a chair because his knees were aching...even going down the stairs was painful (for him)...go an find someone strong and not like what was shown in the recording," he said.


 Tok kesian ngan pemimpin2 PAS yang cube nak membele si Mustafa Ali tu. Ber bagai2 alasan yang tak logik dan tak boleh di terime akal mereke berikan. Terakhir kat ateh ni sekali lagi presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang sekali lagi cube memberikan alasan tak logik terhadap pembelaan nye.

Kate nye lebih kurang berbunyi begini - katenye die tidak percaye Setiausaha Agong PAS tu boleh lakukan perbuatan seperti yang dilakunkan dalam klip video tu, sejak dari beberape tahun yang lepas kate nye Mustafa Ali solat pun berduduk sahaje.

Selanjut nye, beliau berkate yang bikin klip video tu tak mengetahui atau tidak sedar sejak beberape tahun yang lepas ni Mustafa Ali bersolat duduk atas kerusi sahaje, sebab nye sakit lutut......sedangkan nak turun tangge pun sakit........pergi cari lah orang lain yang lebih kuat dan bukan nye macam die(Mustafa) seperti dalam rakaman tu..... kate nye.

Jadi begitulah lebih kurang sedikit sebanyak tentang terjemahan alasan yang di berikan oleh presiden PAS tu. Sekarang tak nak ulas sikit. Menamdangkan care presiden PAS tu berhujah pasti beliau dah tonton sepenuh nye klip video tu. Kalu dah begitu, Tok pun mengaku juge dah tonton klip video tu.

Semase nonton klip video tu, Tok kurang pasti same ade ianye di lakunkan oleh S/u Agong PAS tu ataupun tidak. Ianye mungkin 'pelanduk due serupe' ataupun klip video yang dah di edit supaye ianye menyerupai S/u Agong PAS tu. Dalam donie sebe moden dan cangeh ni ape2 boleh di ciptekan.

Semase menonton klip video tu Tok peratikan adengan lelaki berade posisi di atas tu sekejap aje, lepas tu die segere berpusing dan baring telentang pule - mungkin dah terase kesakitan pade lututnye. Nah, seterusnye bab adingan posisi lelaki telentang kat bawah ni lah yang hebat.