Facebook pejuang tokgajah46

Selasa, Mei 01, 2012

Ape maksud tujuan poto ini di edit...........


Agak dah lame juge Tok tak berkunjung ke laman2 blog, hinggakan blog Tok sendiri pun dah besawang tak di update kan. Seperti biasa le Tok sentiada sebok dengan kerja2 di ladang. Sebenarnye Tok bukan nye kerja sangat tapi tugas Tok memerhatikan petugas2 tu buat kerja dengan betul, itu saje.

Mase ni nampak nye ade sedikit mase kelapangan, jadi dapat le Tok pergi belek3 laman2 blog sahabat2 dan rakan2, tak kire le penyokong parti mane2 pun, semuanye Tok suke melawat2 nye. Bukan ape cume untuk cari2 pengelaman aje.

Sekarang Tok nak 'ulas' sikit tentang perhimpunan yang kunun nye 'bersih' tu. Bagi Tok perhimpunan 'bersih' tu memang nye sangat kotor.  Ape idak nye, kalau dah ramei yang tercedera, patah riuk dan bengkak bengkil. Hinggakan ade yang sampai bertumpah darah -'bersih' ke mane nye tu?

Pada pandangan Tok, yang turun berhimpun tak tentu pasal tu sememang nye lembu - lembu, mane ade akal fikiran. Tambah2 kalau lembu yang dah kene cocok idung macam lembu yang tarik kerete lembu tu. Sebenar nye manusia jenis lembu cocok idung ni tak ramaiiiiiii, ade le beberape eko aje, yang lain2 tu cume seronok2 ikut aje.

Sebeno nye cume sekumit aje yang hadir dalam perhimpunan 'bersih' yang sangat kotor tu. Cube le mike semua tengok poto kat atas ni. Hinggakan ade pule lembu yang sanggup editkan gambo perhimpunan 'bersih' yang kotor tu' Yang edit gambo ni ingat boleh bodoh2 kan kite. Ia le macam deme bodoh2 kan pengikut2 nye.

Tu le yang Tok berani kate mereke tu bodoh macam lembu.