Facebook pejuang tokgajah46

Jumaat, Oktober 28, 2011

Mengapa PAS menjauhkan diri dari Himpunan


Ketiadaan sokongan dari PAS terhadap Himpunan telah membuktikan parti itu tidak lagi berjuang berlandaskan Islam. Selanjutnya iajuga telah membuktikan PAS juga tidak pernah terlintas dalam fikiran nya untuk membela nasib kaum melayu. Tidak hairan lah mengapa PAS menolak sekeras keras nya Kerajaan Perpaduan.

Pemimpin2 dan penyokong2  PAS takut tunjuk kan muka2 mereka dalam perhimpunan  kerana menjaga hati DAP. Sedangkan semua orang melayu tahu bahawa DAP ialah parti yang anti melayu/Islam.
PAS sanggup mengenepikan Melayu/Islam demi menjaga hati penyokong nya dari kaum kafir yang tidak jujur. PAS berasa bangga kerana mendapat pujian dari kafir diatas perbuatan nya memboikot Himpunan. Sebaliknya PAS telah menguris luka hati orang melayu.

Tidak salah jika kita katakan PAS lebih mementingkan sokongan kafir dari sokongan melayu/Islam. Sikap PAS ini sangat merbahaya.  Melayu harus sedar bahawa PAS bukan lagi parti yang boleh diharafkan untuk membela nasib kaum melayu dan agama Islam. Jika Pakatan Rakyat dapat berkuasa pasti PAS akan terus hidup dibawah telunjuk DAP.

Isnin, Oktober 24, 2011

Bulan Purnama PAS semakin kelam

MEMIKIRAN MASA DEPAN PAS

Tidak boleh dinafikan lagi bahawa Pakatan Rakyat semakin hari bertambah nazak. Dengan kebijaksanaan PM kita, PR sudah 'patah kandar', mereka menjadi bengong dan hilang akal. Tiada isu lagi yang boleh mereka bangkitkan untuk modal mereka ber kempen atau pun berceramah. 

Sebaliknya diri mereka sendiri telah berlumuran dengan isu2 buruk dan kotor. DAP sudah mula membuka topeng nya dan sedang meperlihatkan wajah buruk sebenar mereka terhadap Islam/Melayu. Kini DAP sudah menjadi parti seteru bagi Islam/Melayu. Harapan DAP untuk meraiah sokonggan dari Islam/Melayu adalah sifar - O.

Jika ada juga segelintir Islam/Melayu yang masih teringin menyokong DAP, maka kita boleh anggap mereka inilah yang se benar2 nya pengkhianat bangsa, agama dan negara. DAP sudah berterus terang anti Islam, anti Islam bererti anti Melayu. DAP harus kita anggap sebagai musuh nombor 1 orang Islam/Melayu.

PKR boleh dianggap sama seperti parti Semangat 46 yang sudah pun berkubur. Pada keseluruhan pemimpin2 PKR ini berasal dari penyokong BN. Ramai juga pemimpin2 nya yang pernah menjawat jawatan tinggi semasa berada dalam BN.  1 Malaysia sudah sedia maklum mengetahui mengapa sebab nya mereka ini menubuhkan parti PKR. PKR pasti akan mengikut jejaklangkah aruah Semangat 46 selepas PRU 13.

Parti Islam pimpinan 'Tuan Guru?' sudah menempah maut ketika ianya bersengkokol dengan DAP dan PKR. Kini PAS cuma disokong oleh orang2 tua dan gulungan manusia yang berfikiran jumut sahaja. PAS hanya mengharafkan sokongan dari kaum kafir yang berniat jahat terhadap Islam/Melayu.

Pemimpin2 PAS sudah sedia maklum mengtahui bahawa nyawa mereka sudah tinggal nyawa ikan.