Facebook pejuang tokgajah46

Sabtu, Mac 05, 2011

ALLAH tidak merestui segala doa Tuan Guru PAS.

Semenjak kebelakangan ini tuan guru PAS sangat berkurangan menganjurkan doa dan sembahyang hajat untuk kejayaan parti nya di DUN Kerdau dan Merlimau. Sepatutnya tuan2 guru PAS menganjurkan sembahyang hajat secara besar besaran tepat pada pukul 12.00 malam ini sebagai permohonan nya yang terakhir.

"Ini lah masa yang baik dan tepat untuk memohon restu dari Allah, kalau boleh himpun lah 10 atau 20 ribu umat islam kalau tak cukup jemput sahabat2 nya dari DAP dan PKR turut bersama dalam saf belakang."


Sebenar nya segala doa yang dipohon oleh PAS sudah tidak di restui Allah. Sebalik nya PAS sudah di laknati Allah. Terlalu besar dan terlalu banyak dosa2 PAS terhadap agama, bangsa  dan negara. PAS merestui kafir mempersendakan ayat2 suci Al Quran, PAS mencemari rumah Allah dengan membawa masuk kafir kedalam ruang mimbar. PAS bersengkokol dengan kafir menghina dan mengafirkan saudara yang sebangsa dan seagama dengan nya.

Semenjak PAS bersengkokol dengan cina kafir DAP, masyarat islam sudah hilang kepercayaan nya terhadap tuanguru2 PAS. Lidah bercabang macam lidah biawak atau ular, dulu cakap lain sekarang sudah cakap lain pula. Kalau dulu mereka cop UMNO kafir kerana bersengkokol dengan cina dan hindu kafir. Sekarang mereka pula yang sembah cina dan hindu kafir.

Tuan guru PAS sanggup buat apa saja demi menghapuskan UMNO, sehingga bersahabat dengan setan pun boleh asalkan UMNO yang sebangsa dan seagama dengan nya hancur dan musnah. Sedangkan pemimpin UMNO sudah hulur tangan untuk perdamaian dan persahabatan, mereka tolak mentah2. Memang busuk hati tuan guru PAS ini. Itu lah sebab nya Allah tidak sudi merestui segala doa2 tuan guru PAS.

Allah telah mengutuk PAS sehingga keliang lahat nya. Harapan untuk PAS bangun semula memang tipis, Galas, Tenang, Merlimau dan Kerdau ada petunjuk kemurkaan Allah terhadap PAS. Sepatutnya tuan guru PAS sedar dan insaf akan kesalahan nya.

Kepada pencacai2 PAS yang mabuk dan lupa diri kerana terlalu banyak "makan tuba" PAS sepatutnya 'berubat' dan segera kembali berfikiran waras. Berhenti lah berzikir dengan 'zikir2' pasu dan fitnah yang di cipta oleh tuan2 guru PAS.