Facebook pejuang tokgajah46

Rabu, Oktober 21, 2009

UMNO pasti kembali pulih sebelum PRU13 menjelang


Murshidul Am PAS

Sudah hampir satu minggu Tok tidak buat posting baru. Bukan nya ape2 cuma Tok takde mod aje. Mase ni Tok cuma sedang seronok perhatikan perkembangan politik semasa yang sudah semakin tenang - terutamanya UMNO.

Tok perhatikan semua pemimpin2 UMNO ber sungguh2 berusaha untuk memulihkan UMNO. Segala usaha ini sudah mendatangkan hasil yang memberangsangkan. Sebagai contoh, dengan mudah UMNO boleh pertahankan kerusi N31 DUN Bagan Pinang dari musuh - PAS. Di DUN Bagan Pinang PAS @ DAP @ PR menerima pukulan yang sangat teruk.

Pada firasat Tok, nyawa PAS tidak akan boleh bertahan sehingga PRU13 nanti. Makin sehari PAS jadi semakin nazak. Perkaran buruk ini terjadi kerana sikap angkuh dan sombong yang ditunjulkan oleh pemimpin PAS. Selain dari itu PAS juga telah membuktikan kelemahan dan tidak berkuasa barang sekumit pun dalam hal pentadbiran di negeri yang diperintah oleh Pakatan Rakyat.

Kesedaran rakyat ini akan membolehkan BN/UMNO menawan semula negeri2 di bawah kuasa PAS dan Pakatan Rakyat pada PRU13 nanti.