Facebook pejuang tokgajah46

Rabu, Mac 18, 2009

UMNO yang Barah Bertambah Parah

Ehsan Photo from - A Kadir Jasin

Tok gajah sangat gembira dan puas hati kerana Lembaga Disiplin parti telah berjaya membersihkan UMNO sepenuh nya. Cuma dua orang ini sahaja yang selama ini telah mengotorkan nama baik parti UMNO. Tok sokong penuh keputusan Pengerusi Lembaga kerana seorang sahaja yang patut dikenakan tindakan. Yang seorang lagi tu memang patut diberi amaran sahaja. Tetapi adalah lebih baik jika ke dua2 nya di istiharkan tidak bersalah bersabit kurang bukti. Maka dengan ini UMNO akan lebih nampak bersih - 0% 'rasuah politik'.

Parti UMNO nampak nya sudah bertambah baik dan pulih. Setelah siasatan dijajankan dengan rafi dan se adil2 nya, hanya DUA ORANG SAHAJA yang terlibat rasuah. Kesalahan sama tapi seorang sahaja yang patut diambil tindakan dan yang seorang lagi diberi amaran sahaja - itulah keadilan yang termakhtub dalam UMNO. UMNO MEMANG ADIL.

Ada be ratus2 lagi ahli yang telah disiasat setelah menerima aduan - tetapi semuanya didapati tidak bersalah - bersih!. UMNO MEMANG BERSIH.

Setelah selesai membuat keputusan diatas, Pengerusi Lembaga Tatatertib sangat berpuas hati, kerana pemimpin yang 'rasuah' dalam parti sudah dikenal pasti dan telah diambil tindakan sewajarnya. Maka dengan ini, UMNO di istiharkan telah menjadi sebuat parti yang SANGAT BERSIH dari 'rasuah politik'.

Maka dengan ini diharaf semua ahli2 UMNO berpuas hati dan terus bersatupadu kearah kemajuan parti.